Dresaj

Dresajul este un limbaj de comunicare i tre noi si catel, limbaj ce implica o parte umana si una canina.

Cu ajutorul dresajului putem pune bazele unei relatii satisfacatoare cu catelul nostru, putem rezolva anumite probleme de comportament, putem dezvolta o interactiune fizica si psihica sanatoasa, putem face in asa fel incat catelul sa ne fie intotdeauna cel mai bun prieten.
Predresaj/house training
Predresajul se refera la obisnuirea catelului cu elementele noi (zgarda, lesa, botnita,dupa caz) si la partea de socializare a puiului de caine.

In categoria House training includem primii pasi pe care i vom face cu catelul pentru a stabili regulile casei, ce are sau nu voie sa faca in casa, precum si desemnarea si obisnuirea acestuia cu un spatiul al sau.

Dresaj de companie
Dresajul de companie include: mersul la pas, pozitionarile specifice (sezi, culcat, pe loc), invatarea comenzilor "asteapta" si "vino aici", dar se refera in principal la stabilirea unei relatii armonioasa intre catel si stapan si la crearea unui pod de comunicare om-caine.

Reabilitare comportamentala
Reabilitarea comportamentala se refera la recuperarea cateilor cu probleme de comportament si include:
- probleme legate de adaptare,
- frici sau fobii,
- probleme ce tin de agresivitate,
- anxietatea de separare,
- comportamente compulsiv-obsesive
Call Now Button phone-squareenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram